herkkuperunoita

HERKKUAINEKSET HERKKUPERUNOIHIN

HERKKUAINEKSET HERKKUPERUNOIHIN

Meidän pieni perhe – Jussi ja minä – suosimme kotikeittiössämme kalaa ja perunaa.  Minun mielikuvitukseni on ollut koetuksella, miten perunat valmistan.  Olen kokeillut niitä kuorineen keitettyinä (terveellisiä), muhennoksena (suosikkini), uuniperunoina (jees) ja tänään kermaversiona.

Viipaloin kuoritut nicola-merkkiset perunat.  Viipaloin seuraksi salotti- valko- ja purjosipulia sekä muhkean palan mukulaselleriä.  Sekoitin kuohukerman joukkoon rouhittua pippuria ja merisuolaa, tuoretta rosmariiniä sekä ripauksen oliiviöljyä.  Kaadoin kerman perunavuokaan ja laitoin kaikki 200 asteiseen uuniin tunniksi.  Nyt keittiöstä tulvii sulotuoksuja.

 

VALMIS PERUNAVUOKA VEI KIELEN MENNESSÄÄN

VALMIS PERUNAVUOKA VEI KIELEN MENNESSÄÄN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.