matkustan ympäri maailmaa

LAULUVIHKOSIA LAULUJUHLILLE

LAULUVIHKOSIA LAULUJUHLILLE

Uusi vuosi 2016 lähestyy ja sen myötä illanistujaiset.  Olemme kutsuneet ystävämme Liin ja Kaizun sekä Tertun ja Immon vieraiksi niin kuin usein ennenkin vuoden vaiheessa.  Mutta hups, nyt olemme ensimmäistä kertaa kaupunkikodissa, jossa tilaa on vähemmän kuin mökillä.  Ei se mitään, kolme huonetta, kolme perhettä, eiköhän se onnistu.  Jussi nauroi, että laitetaan vessaan jonotusnumerot.

Olemme suunnitelleet ruokalistan, joka on hyvin perinteinen.  Laitamme fonduepadat kiehumaan ja kuohuviinit jäähtymään.  Ohjelmakin on perinteinen.  Kun kuulumiset on vaihdettu ja herkut nautittu, vuorossa on laulua ja soittoa.  Jussi vastaa säestyksestä kitaralla.  Me muut laulamme ”mieluummin kuin hyvin”, niin kuin Kaizu on todennut.  Meillä on ollut vuosikaudet käytössä epämääräiset lauluvihot.  Nyt sekin on korjattu.  Poimin netistä 14 täsmälaulua, jotka kaikki osaavat.  Printtasin jokaiselle sanat ja niittasin niihin vielä koristeelliset kannet.  Näillä mennään seuraavat vuodet.

Tässä meidän lauluvarasto: 1  MATKUSTAN YMPÄRI MAAILMAA, 2  NIIN MINÄ NEITONEN SINULLE LAULAN, 3  SINUA SINUA RAKASTAN, 4  PARATIISI, 5  NIIN KAUNIS ON MAA, 6  KALLIOLLE KUKKULALLE, 7  MUSTANMEREN VALSSI, 8  YSTÄVÄN LAULU, 9  EVIVA ESPANJA, 10  SYYSLAULU, 11  PARTISAANIVALSSI, 12  MÖRRI-MÖYKKY, 13  SININEN UNI, 14  KESÄPÄIVÄ KANGASALLA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.