uuden vuoden herkkuja

FONDUEJUHLAT HÄMEENLINNAN KODISSA

FONDUEJUHLAT HÄMEENLINNAN KODISSA

Minä pidän juhlapäivistä.  On hauska tavata ystäviä, vaihtaa kuulumisia ja syödä hyvin.  Meillä uutta vuotta on juhlittu jo pitkään fondue-kutsujen merkeissä.  Toisessa padassa porisi tom yam -kalaliemi, toisessa kuuma rypsiöljy.  Lihakansa dippasi suikaloituja possuja ja naudanlihaa.

 

MEREN HERKKUJA

MEREN HERKKUJA

Minä taisin olla ainoa äyriäisten suosija.  Kyllä muutkin niitä maistelivat, mutta lihapata oli selvästi illan suosikki.

 

MAKEITA TAATELEITA, SINIHOMEJUUSTOA JA AVACADOJA KATKARAPUJEN KERA

MAKEITA TAATELEITA, SINIHOMEJUUSTOA JA AVACADOJA KATKARAPUJEN KERA

Jälkiruokapöydästä löytyi Tertun mehevää piimäkaakkua ja Nummelan tuliaisina hedelmäkakkua ja tyrninmarjamarmeladia.  Löytyi myös tryffeleitä ja vihreitä kuulia, meheviä mangoja ja makeita taateleita sinihomejuuston kera.  Niin ja minun sahramipannacotat olivat suussasulavan ihania.  Kuohuviiniä kului useampikin pullollinen.  Kiitokset juhlakansalla, oli mukavaa!

 

IMMON MAANMAINIOT SINAPPISILAKAT MAISTUIVAT

IMMON MAANMAINIOT SINAPPISILAKAT MAISTUIVAT

Immo toi tuliaisina purkillisen sinappisilakoita.  Ne ovat olleet minun suosikkejani vuodesta toiseen.  Samoin kuin Kaizun konjakkiluumut.  Nautimme silakat juhlien jälkeen kuoriperunoiden, oivariinin ja tuoreen rucolan sekä parvekekylmän oluen kera.  Jäähileissä löytyi.  Yksinkertainen lounas oli kerrassaan maittava.

There is one comment

  1. terttuimmo

    Herkkua on siinä monenmoista, suussasulavaa tietty. Porkkanarieskat makoisaa marttalaatua. Siis ja jopa Tilia-teekin odotti kuumana pannussa👍 Kiitokset isännälle ja emännälle juhlakattauksista! Niin vaihtui vuosi Hämeenlinnassa pikkupakkasessa. Kiva oli galleriaretkellä aloittaa v2016, kulttuurillinen tullee varmaankin 😊

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.