galleria paperihuone ylpeänä esittelee

petra_avajaiset

ma 4.1.2016

Galleria Paperihuoneella on meneillään joulutauko, mutta vuoden 2016 suunnitelmat etenevät jo vauhdilla.  Julkaisemme tuota pikaa näyttelykalenterin.  Aloitamme komeasti puheenjohtajamme juhlanäyttelyllä.  Maaliskuusta alkaen vierailevat taiteilijat valtaavat galleriatilan.  Me graafikot vetäydymme pajan ja työhuoneiden puolelle.  Avajaisia on luvassa kerran kuukaudessa.

Meidät löytää Facebookista Paperihuone ry:n nimellä.  Suunnittelemme parhaillaan kotisivuja.  Hehkutan niitä, kunhan ensin valmistuvat.  Toivotan kaikki taiteen ystävät tervetulleiksi kulttuurikaupunki Hämeenlinnaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.