talvi tuli tammikuussa

VANAJAVESI ON JÄÄSSÄ

VANAJAVESI ON JÄÄSSÄ

Heräsin aamulla ja hieroin silmiäni.  Oli se totta, taivaalta satoi lumihiutaleita.  Pakkasta oli kahdeksan astetta.  Olipa hauska kävellä työhuoneelle talvisäässä.  Piristyin niin paljon, että viihdyin maalaamassa monta tuntia.

 

UUSI VUOSI - UUSI ILME

UUSI VUOSI – UUSI ILME

Kollaasit innoittivat käyttämään niitä öljyvärimaalausten malleina.  Suunnittelin jo, että seuraavan yksityisnäyttelyn nimi on ”Paperin ja öljyvärien huumaa”.  Vuokrasimme Galleria Paperihuoneen tilat ulkopuolisille koko vuodeksi.  Nyt täytyy olla tarkkana ja laittaa hakemus vetämään vuodelle 2017.

 

TALVIAURINKO PAISTOI MATALALTA

TALVIAURINKO PAISTOI MATALALTA

ti 5.1.2016

Saimme eilen mieluisia vieraita.  Anna ja pikkupojat ajelivat pakkassäässä Helsingistä Hämeenlinnaan.   He tulivat vasta illalla ja pojat nukkuivat autossa.  Se tarkoitti, että ilta venyi yöksi, ennen kuin porukka pääsi nukkumaan.  Onneksi aamulla ei ollut kiirettä minnekään.

 

SAMU AUTTOI SKRABAAMAAN AUTON

SAMU AUTTOI SKRABAAMAAN AUTON, PAKKASTA OLI 17 ASTETTA

Vietimme vetisiä hetkiä kylpylässä.  Miska viihtyi lastenaltaassa ja Samu urheili Annan kanssa vesiliukumäessä.

 

REIPAS UIMAJOUKKUE

REIPAS UIMAJOUKKUE

Tukeva kalakeittolounas Hällässä maistui uinnin jälkeen.  Anna karkasi kampaajalle ja minä kuvittelin, että otamme Samun ja Miskan kanssa päiväunet.  Minä olin aivan kypsä, mutta pojat eivät.  Päivä oli liian jännittävä nukkumiseen.   Paistoin tuttuun tapaan illalla kaikille lettuja ja ne tekivät hyvin kauppansa.  Huomiseksi on luvassa paukkupakkasia.  Saa nähdä, uskallammeko ollenkaan ulkoilemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.