paperitaidetta

AKVARELLIKANSIA

AKVARELLIKANSIA

Olen aivan koukussa kauniisiin papereihin.  Olen käynyt jopa paperinvalmistuskurssin.  Olen käynyt myös kurssin, jossa marmoroitiin paperia.  Minulla on huikea valikoima herkkuja, joille en ole löytänyt kovastikaan käyttöä.  Kunnes japanilaisen kirjansidontakurssin myötä löysin kauniiden papereiden mahdollisuudet.  Niistä saa näyttäviä kirjan kansia.

 

MARMOROITUA PAPERIA

MARMOROITUA PAPERIA

Ahkeroin tammikuisen lauantai-illan taittelemalla ja liimaamalla A4-kokoisia kansilehtiä.  Radiossa soi sekahaku, joten tunnelma oli mitä inspiroivin.  Valssin sävelien myötä homma eteni vauhdikkaasti.

 

KORISTEPAPERIKANSIA

KUVIOPAPERIKANSIA

Minulla on tiedossa runsaasti päivystyspäiviä galleriassamme.  Voin siellä koota kirjaset ja sitoa ne neljän piston tekniikalla.  Ja mikä parasta, laitan toki taideteokset myyntiin.  Siinäpä oiva lahjaidea.  Tervetuloa katsastamaan, mitä ihanuuksia saankaan aikaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.