oopperan kummituksen lumoissa

OOPPERAESITTEESTÄ SYNTYI KAKSI UUTTA VIHKOSTA

OOPPERAESITTEESTÄ SYNTYI KAKSI UUTTA VIHKOSTA

Kävimme katsomassa helmikuun alussa oopperassa Oopperan kummituksen.  Tunnussävel soi vieläkin päässä.   Esite oli upea.  Aikaisempiakin esitteitä pyörii kotona enkä ole juurikaan selaillut niitä myöhemmin.  Nyt keksin, miten mainiosti pääsee uudelleen tunnelmaan ja tarinaan.  Minäpä tein esitevihkosesta parikin uutta versiota japanilaisen kirjansidonnan keinoin.   Hienoimmat kuvat pääsivät kansikuvaan ja sisäsivuille talletin juoniselostuksen.  Ideaa saa vapaasti käyttää!

Yhden kappaleen suomenkielisine teksteineen saivat Lii ja Kaizu laskiaisriehatuliaisina.  Englanninkielinen versio meni harpunsoittaja Ya-Wenille, Jannelle ja Noahille.  Perhe Etula kiittää taide-elämyksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.