ulkomaan tuliaisia

TULIAISIA AASIASTA JA SAKSANMAALTA

TULIAISIA AASIASTA JA SAKSANMAALTA

Meillä on tapana tuoda lomamatkoilta maistiaisia.  Varsinkin erikoisemmat mausteet ja kuivat aineet unohtuvat helposti keittiön kaappeihin.  Nyt käsiin sattui pussillinen kuivattuja kiinalaisia sieniä.  Liotin niitä muutaman tunnin ja tein valkokastikkeen normaaliin tapaan.  Maku oli mieto ja jotenkin itämainen.

Miika toi Münchenista gourmet-herkkuja.  Saimme saksalaisia makkaroita, juustoja sekä suklaata.  Kiitos vaan, kaikki maistuvat.  Tarjosin sienikastikkeen kuoriperunoiden ja höyrytettyjen makkaroiden kera (makkarat Jussille).  Herkuttelemme illalla juustoilla ja suklaalla.  Se jos mikä on lohturuokaa näinä pimeinä sateisina aikoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.