tofu-kasviswokki

WOKKIKASVIKSIA JA PAISTETTUA TOFUA

WOKKIKASVIKSIA JA PAISTETTUA TOFUA

Meidän perheestä suurin osa on nykyään kaikkiruokaisia.  Vain Anna ja minä olemme kala-kasvislinjalla.  Kun Anna tuli pikkupoikien kanssa viikonloppulomalle Hämeenlinnaan, kokkasin meille tofua ja kasviksia.  Samu ja Miska pistelevät hyvällä halulla hedelmiä välipaloiksi.  ”Osta banaania ja vesimelonia”, Anna toivoi.  Kaikkea oli tarjolla, kun he saapuivat.

Pilkoin wokkia varten puna- ja valkosipulia sekä purjoa.  Kuullotin ne ja hienoksi leikattua tuoretta inkivääriä tilkassa oliiviöljyä.  Lisäsin pannulle porkkana- paprika- ja kesäkurpitsaviipaleita sekä lopuksi tuoreita herkkusieniä ja parsakaalin nuppuja.  Maustoin miedosti soijakastikkeella ja yrttisuolalla.  Paiston tofuviipaleet toisella pannulla rapeiksi.  Sekoitin ne lopuksi joukkoon.

 

VALMIS WOKKIPATA

VALMIS WOKKIPATA

Tarjosin wokin höyrytetyn riisin kera.  Katoin puikot pyötään ja lapsetkin innostuivat keihästämään niillä tofupaloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.