sekatekniikkaa

MENUETTI

MENUETTI

Sekatekniikka on inhokkisana.  Se kun ei kerro mitään.  Toinen epäkelpo sana on nimetön.  Olen harmitellut useasti taidenäyttelyissä, kun luen pienellä kirjoitettuja taulujen nimiä.  Nimetön ei todellakaan kerro mitään.

 

KEIMAILIJAT

KEIMAILIJAT

Sekatekniikka tuli lähinnä mieleen, kun olen yhdistellyt ennakkoluulottomasti kuparilaatoilta japaninpaperille vedostamiani pitsimekkoja akryylimaalilla maalaamilleni kiilakehyspohjille.  Muita kollaasimateriaaleja ovat printatut naamiot ja tapetinpalat.  Naamiot ovat omia.  Olen valokuvannut ne ja käsitellyt sitten photoshopilla.

 

SEINÄRUUSUT

SEINÄRUUSUT

 

ETURIVISSÄ

ETURIVISSÄ

Vaikka tätä voi paremminkin kutsua askarteluksi kuin vakavasti otettavaksi taiteen tekemiseksi, en anna sen häiritä.  Minulla on ollut hauskaa.  Toivottavasti myös katsojilla.

 

ARAT

ARAT

Kesäkuussa minulla on mainio tilaisuus laittaa näitä ilotteluja näytteille grafiikanpajallemme.  Meillä osakkailla on vuorotellen oma näyttely pajan puolella samaan tahtiin kuin viralliset näyttelyt galleriassa.

 

TANSSIJAT

JUHLAMEKOT

Olemme rajanneet tekniikan grafiikaksi.  Minun tulkintani on kyllä aika väljä, mutta menee läpi.  Laitan näiden neitokaisten lisäksi esille myös vakavalla mielellä tehtyjä litografioita.  Ajattelin näyttelyn nimeksi ”Juhlatuulella – iloisia kollaaseja”.

 

TANSSIJAT

TANSSIN PYÖRTEISSÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.