iloisia kollaaseja

juhlatuulella_juliste_net

Olen iloinen ja onnellinen tulevista yksityisnäyttelyistä.  Hekumoin jo nyt ajatuksella, että voin tehdä niihin vaikka mitä ihanuuksia.  Ensimmäinen haaste on kesäkuussa, jolloin saan olla grafiikkapajamme puolella kuukauden taiteilija.

 

naisennaamio_juliste_net

Toinen haaste – se vaativampi – on lokakuussa galleriassamme.  Ripustan seinille kiilakehyksiin tekemiäni naamiokollaaseja.  Naamiot ovat siis koko näyttelyn teema.  Yritän käsitellä aihetta monipuolisesti ja ennen kaikkea iloisesti.  Taulujen lisäksi olen suunnitellut nukkekodin, jossa naamionuket asustelevat.  Vanajaveden opiston kollaasikurssilla tein yhden esinekoosteen.  Se oli lajissaan ensimmäinen eikä näyttänyt ollenkaan hassummalta.  Ehkäpä sekin saa kaverin.

Suurin haasteeni on isokokoiset maalauspohjat.  Olen jo rohkeasti aloittanut niiden maalaamisen.  Mitä niille syntyykään, se jännittää itseänikin.  Oi tule pian lokakuu – tai mieluummin ei, sillä suunnitelmien kypsyttämistä ja työstöaikaa tarvitaan…

Nukkekoti on muuten yhteishanke.  Jussikin pääsee hommiin.  Hän hoitaa teknisen puolen, minä herkuttelen sisustuksella ja nukkeprinsessoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.