yhteiskollaasi ”huomenna”

HUOMENNA

HUOMENNA

Saimme kotitehtäväksi miettiä, mitä huominen tuo tullessaan.  Minä elin heti kevättunnelmissa.  Ensimmäisenä mieleen tulivat hehkuvat tulppaanit, hennon vihreät koivut ja suloinen auringonpaiste.  Työstimme yhteiskollaasia vuorotellen viiden minuutin ajan.  ”Nämä kukat taitavat olla Marjaleenan käsialaa”, opettajamme Hannele arveli, kun taideteos valmistui.  Aika hauska, että yksinkertaisissa paperinleikkauksissakin on jotain omaa.

 

KEVÄINEN TULPPAANIKIMPPU

KEVÄINEN TULPPAANIKIMPPU

Kevään kurssi huipentui Suureen Katseluun.  Minä olin hupelo, en muistanut tuoda ensimmäisiä kurssitöitä näytteille.  Oli minulla sentään viisi kollaasia katselussa.  Kurssin tavoitteena oli luoda yhtenäinen sarja.  Se toden totta toteutui, sillä kaikilla oli hienoja ja tyystin erilaisia töitä.  Osa oli silkkaa ilottelua.  Osa oli kantaa ottavia maailman tilanteeseen.  Minä kutsuin kaikki kurssilaiset hakemaan ensi vuodeksi näyttelytilaa Galleria Paperihuoneelta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.