miss naamiot ja turvamiehet

MISS NAAMIO -TEOS ON VALMIS

MISS NAAMIO -TEOS ON VALMIS

Olen ahkeroinut työhuoneella naamiosarjaa.  Tänään sain valmiiksi kollaasin Miss Naamio -kilpailuista.  Se ei ole mikä vain kollaasi, vaan siitä tulee lokakuun näyttelyn pääteos.  Ihan vain kokonsa vuoksi.  Kriittiset mitat ovat 115 x 115 cm.  Olen helpottunut, että lopputulos on näinkin tasapainoinen.  Minulla oli vaikeuksia toteutuksessa, sillä kädet eivät kunnolla yltäneet kohteisiin.  Jouduin pyörittelemään kiilakehystä moneen otteeseen, ennen kuin palaset olivat paikoillaan.

Tätä voi todella sanoa sekatekniikaksi.  Maalasin taustan harmaan öljyväreillä, kullan akryylillä.  Neitosten naamiot valokuvasin ja printtasin silitysarkille.  Mekot ovat aitoa pitsiä ja kollaasin hengen mukaisesti paperirevinnäisiä.  Kiinnitin ne kangaspohjalle akryylibinderillä.  Toinen versio odottelee vielä syntymistä.  Elämme jännittäviä aikoja…

 

NAAMIOKOLLAASIT OVAT VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIIT

NAAMIOKOLLAASIT OVAT VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIIT

Olin niin innoissani ensimmäisestä jättikollaasista, että seuraavana päivänä syntyi toinen.  Olin tosin maalannut taustan valmiiksi jo aikaisemmin.  Tästä tuli iltapukukierros.  Luulen että uimapukukierros jää väliin, siinä kun ei ole mitään glamouria.

 

KUVATAITEILIJA JA HÄNEN ISOT NAAMIOPRINSESSANSA

KUVATAITEILIJA JA HÄNEN ISOT NAAMIOPRINSESSANSA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.