tuomelan martat teatteriretkellä tampereella

vuokravaimo

”Suomalainen pieni pelifirma on saamassa amerikkalaisen rahoittajan. Konkurssiuhka vaihtuu voittajan visioihin, mutta ehtona on, että pelifirman omistajalla pitää olla vanhanaikaiset perhearvot. Eronneelle hulivilipoikamiehelle on löydettävä hetkessä uskottava vaimo. Löytyykö vuokravaimo netistä vai täytyykö turvautua ex-rouvan apuun?”

Meitä marttasiskoja lähti koleana huhtikuun iltana matkalle lähes 40.  Tilausbussi antoi odottaa itseään, sillä päivämäärissä oli sattunut sekaannus.  Puolen tunnin bussipysäkillä palelemisen jälkeen pääsimme matkaan.

TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI

TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI

Tampereen komediateatteri oli minulle samoin kuin monelle muullekin uusi tuttavuus.  Hyvä sellainen.  Olli Tolan kirjoittama uutuusfarssi ei jättänyt ketään kylmäksi.  Oli hauska nauraa oikein sydämen pohjasta.  Käänteet olivat aivan hulvattomia kuten kunnon komediaan kuuluukin.  Palasimme iltapimeällä virkistyneinä takaisin Hämeenlinnaan.  Mukavaa oli, kiitos martat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.