naisten salonki

TRIPTYYKKI NAISTEN SALONKI

TRIPTYYKKI NAISTEN SALONKI – MITAT 70 x 150 cm

Minulla on syksyllä 2016 tiedossa kaksi näyttelyä.  Toinen Riihimäellä Galleria Tärinässä taidekoulusiskojen kanssa, toinen ikioma Galleria Paperihuoneella Hämeenlinnassa.  Olen ollut niin ahkera, että kohta pitää jarrutella.

NEITOSET VASEMMALLA

NEITOSET VASEMMALLA

Sain eilen valmiiksi triptyykin ”Naisten salonki”.  Sen lisäksi minulla on kaksi suurikokoista kollaasia sekä koko joukko pienempiä.

 

PRINSESSA JADE LEPÄILEE KESKELLÄ

PRINSESSA JADE LEPÄILEE KESKELLÄ

Olen herkutellut kollaasimateriaalien koko kirjolla.  Olen maalannut kiilakehysten pohjat metallinhohtoisilla akryyliväreillä.  Olen käyttänyt pintamateriaaleina tapettia, koristepapereita ja tekstiilejä pitsejä unohtamatta.  Ikkunat ja ovi ovat offsetpeltiä.  Grafiikkapajalta löytyy kaikkea tarpeellista.  Osan töistä olen viimeistellyt varovasti tussilla.

 

NEITOSET OIKEALLA

NEITOSET OIKEALLA

Ja olen nauttinut.  Jos näyttelyt eivät täytä korkeita taiteellisia kriteerejä, ei se mitään, iloisia niistä ainakin tulee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.