muotinäytös

CATWALK

CATWALK

Olen kehitellyt grafiikan, akryylimaalin ja kollaasin yhdistelmiä.  Vanajaveden opiston grafiikanpajassa tein kuparille sarjan pitsineitosia.  Nyt kokeilin vedostaa niitä värillisille papereille.  Uusi kokemus oli käyttää hopeaväriä (kiitos Petra lainasta) mustalle pohjalle.  Se toimi yllättävän hyvin.

TOINEN VERSIO SAMASTA AIHEESTA

TOINEN VERSIO SAMASTA AIHEESTA

Leikkasin ja liimasin neitoset kiilakehyspohjille, jotka olin maalannut hopeavärillä.  Käytin tehokeinoina myös metallinkiiltoista offsetpeltiä ja tapetinpaljoja.  Yritin pitää väriskaalan hillittynä.  Neitoset asettuivat catwalkille tyylikkääsi.  Nämäkin työt pääsevät kesäkuussa grafiikanpajamme puolelle näyttelyyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.