purjo-perunasosekeitto

AINEKSET KLASSIKKOKEITTOON

AINEKSET KLASSIKKOKEITTOON

Klassikot ovat aina varma valinta.  Välillä ne unohtuvat, mutta löytyvät yhä uudelleen.  Purjo-perunasosekeitto on yksi suosikeistani.  Tosin sovellan sitä vähän kausituotteilla.  Tällä kerralla lisäsin keittoon purjon lisäksi myös kevätsipulia.  Se kun oli tarjouksessa ja oli mukavan vihreää.  Basilika samoin.

 

PURJO-PERUNASOSEKEITTOA

PURJO-PERUNASOSEKEITTOA

Valmistus oli helppoa.  Kuorin ja lohkoin perunat, sipulit, palan inkivääriä ja purjon.  Keittelin ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.  Lisäsin loppuvaiheessa kevätsipulit ja muutaman kirsikkatomaatin.  Soseutin ja maustoin vielä mustapippurilla ja aromisuolalla.  Lopputulos oli herkullinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.