naisen naamio -kollaasit pääsivät kirjan sivuille

kansi

Askartelin pitkästä aikaa upouuden Ifolor-kirjasen.  Se on nelikulmainen 21 x 21 cm.  Siis hyvin käteen sopiva.  Kokosin siihen parhaat naamiokollaasini.  Kirja tulee selailukappaleeksi Galleria Paperihuoneelle Hämeenlinnaan.

Tämä projekti on ollut todella sydäntä lämmittävä.  Tekemisen ilo näkyy – toivottavasti – lopputuloksessa:)  Kollaasit, joissa olen käyttänyt grafiikanvedoksia, pääsevät esille grafiikanpajamme puolelle jo kesäkuussa.   Muut saavat kunnian loistaa kahdessa syksyn näyttelyssä.  Ensimmäinen niistä on syyskuussa Riihimäellä Galleria Tärinässä yhteisnäyttelyssä Alfa-Art taiteilijasiskojen kanssa.  Näyttelyn nimi on ”Kahdeksan palettia”.  Toinen on ikioma näyttelyni lokakuussa  Galleria Paperihuoneella.

 

1

 

2

 

4

 

6

 

8

 

10

 

12

 

14

 

16

 

18

 

20

 

22

 

24

 

26

 

28

 

30

 

32

 

34

 

36

 

takakansi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.