uusi koti hämeenlinnan hopeakulmassa?

UUSI KOTIMME?

UUSI KOTIMME?

”Osta tästä omaksesi muuttovalmis kaupunkikoti.  Asunto sijaitsee keskeisellä paikalla Vanajaveden tuntumassa, hissitalossa ensimmäisessä kerroksessa. Asunto on hyvin pidetty ja siisti kokonaisuus. Avaruutta ja valoa tuo lähes avonainen keittiö ja tilava olohuone. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on rauhalliselle sisäpihan puolelle.  Kaikinpuolin loistava koti. Mahdollisuus saada autolle hallipaikka.”

Näin Oikotie hehkutti tulevaa? kotiamme.  Jokaisenhan haave on koti kaupungin keskustassa järven rannalla.  Nyt tämän haaveen toteutuminen on lähempänä kuin koskaan.  Minä olen ollut asuntokuumeessa kevään mittaan.  Kävimme Jussin kanssa katsomassakin muutamaa vaihtoehtoa.  Kun näin tämän Palokunnankadulla sijaitsevan asunnon, tiesin heti, että tämä on Se Oikea.  Meillä oli reunaehtoina sijainti lähellä keskustaa (mutta että ihan ydinkeskustassa!) ja talotyyppinä joko hissillinen kerrostalo tai rivitalo yhdessä tasossa.  Minä toivoin myös saunaa.

Ennakoimme, että jos/kun iän myötä tulee liikkumisrajoituksia, hissi on tarpeen.  Taloyhtiön nimi on enteellisesti Asunto Oy Hämeenlinnan Hopeakulma.  Hopeahiuksiahan tässä kohta ollaan.  Paitsi minä, joka käyn marttasisko Terhin luona hakemassa kuparinpunaa kiharoihin.  Asunnonostolle ei ole kuin yksi este.  Hinta.  Sitä pähkäiltiin välittäjän kanssa moneen otteeseen kevään mittaan.  Vaikka neliöitä ei tule kuin muutama lisää, hintaa tulee nykyiseen asuuntomme verrattuna lähes tuplasti.  Jussi kävi pankissa ja sieltä luvattiin auliisti pitkäaikaista lainaa.  Ikävuotemme eivät olleet este.  Mielenkiintoista.

Tässä nyt mietitään rahoitusta ja ennen kaikkea sitä, miten saamme Aulangontien kolmiomme kaupaksi.  Tervetuloa Ostajat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.