ensimmäinen vieraskattaus uudessa kodissa

LEMPIMAUSTEITA MIFULLE

LEMPIMAUSTEITA MIFULLE

la 1.10.2016

Uuden kodin sisustus on sujunut hitaasti.  Muutto oli heinäkuussa.  Kesäkiireiden jälkeen laitoimme töpinäksi ja nyt lokakuun alussa olemme jo valmiit ottamaan vieraita vastaan.  Ystävämme Veikko ja Liisa tulivat teatterivierailulle Hämeenlinnaan.

 

JUHLAKATTAUS

JUHLAKATTAUS

Tarjosin varman päälle Vanajaveden kuhaa ja perunoita.  Keittelin seuraksi hapokkaan kastikkeen.  Kalaliemi, valkoviini ja kuohukerma antoivat sille ylellisen aromin.

 

MIFUA KAIKILLA MAUSTEILLA

MIFUA KAIKILLA MAUSTEILLA

Tarjosin myös Mifu -uutuustuotetta.  Maustoin sen aasialaiseen tyyliin soijakastikkeella, valkosipulilla, tuoreella inkiväärillä, salotti-ja ruohosipulilla sekä sitruunanmehulla.  Lisäsin pannulle vielä lehtikaalia ja tomaatinlohkoja.  Meidän perheelle ainakin maistui.  Vieraista en ole ihan varma.

 

PUOLUKKAPIIRAKKA

PUOLUKKAPIIRAKKA

Jälkiruuksi paistoin puolukkapiirakan.  Tein päälle makeaa murutaikinaa.  Koska siitä tuli riittoisaa, päätin paistaa lopusta haarukkapikkuleipiä.  Minulla on upouusi induktioliesi.  Laura-miniä on varoittanut – kokemuksesta – että se on ärhäkkä.  Niin kävi, että ensin leipomukset olivat aivan vaaleita, nostin lämpöä ja hups, sitten ne paloivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.