syksyn kirpeät kelit ovat tulleet

MÖKKIKAUSI ON PÄÄTTYMÄSSÄ

MÖKKIKAUSI ON PÄÄTTYMÄSSÄ

la 15.10.2016

Hämeenlinnan korkeudella syyspäivät ovat olleet kylmiä ja poutaisia.  Yöpakkaset ovat lähellä.  Vietimme viikonloppua mökillä syysaskareissa.  Miikan perhe tuli apujoukoiksi.

 

VÄLIMÖKKI ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIS

VÄLIMÖKKI ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIS

Mökkiprojekti on nyt niin pitkällä, että miehet laittoivat työmaan talviteloille.  Keväällä teemme viimeistelytyöt ja sitten onkin ilo päästä kalustamaan nukkuma-aitta.  Sinne mahtuu poikasille kerrossänky ja vanhemmille leveä sänky.  Sen lisäksi kalustus tulee olemaan minimaalinen.  Joku säilytyspaikka vaatteille ja ehkä pieni keittiönurkkaus.  Iso terassi on ilo.  Siinä kelpaa istua kesäiltoina.  Järvikin näkyy.

 

MÖKKIKEITTIÖSSÄ TARJOLLA KAALIKÄÄRYLEITÄ JA UUNILOHTA

MÖKKIKEITTIÖSSÄ TARJOLLA PIKKUPOJILLEKIN MAISTUVAA KOTIRUOKAA

Minä olen kokannut talkooväelle tukevaa mökkiruokaa.  Kaalikääryleitä, uunilohta, perunoita ja iltapalaksi mifua sekä lettuja.  Otso ja Visa ovat olleet innokkaita apupoikia.  Mieluisinta on tiskaaminen ja lettutaikinan sekoittaminen.

 

PIKKULEGOJA LÖYTYY NYT SEKÄ MÖKILTÄ ETTÄ KAUPUNKIKODISTA

PIKKULEGOJA LÖYTYY NYT SEKÄ MÖKILTÄ ETTÄ KAUPUNKIKODISTA

Pojat ovat jo niin isoja, että pikkulegot ovat kova sana.  Löysin hovihankkijaltani Fidalta useammankin laatikollisen näitä aarteita.  Laurakin innostui, mitä näistä syntyykään.

su 16.10.2016

Sunnuntai oli kiireinen, sillä jatkoimme hommia kaupunkikodissamme.  Miika auttoi Jussia kattolamppujen vaihtamisessa.  Hän kun on ketterämpi kiipeilemään tikkailla.  Kävimme porukalla katsomassa näyttelyni Galleria Paperihuoneella.  Pojista oli hauskaa kirmailla alakerran varastossa.  Toivotimme viikonloppuvieraille hyvää kotimatkaa vasta iltapimeällä.  Sen jälkeen huokasimme Jussin kanssa, laitoimme saunan kuumaksi ja vetäydyimme sohvannurkkaan television ääreen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.