neljän viikon matkamietteitä

WAT FON SOI

WAT FON SOI CHIANG MAISSA

marras-joulukuu 2016

Kaukoitä on tullut meille vuosien mittaan tutuksi.  On ilo palata vuodesta toiseen Thaimaahan, Malesiaan, Vietnamiin ja Singaporeen.

 

KIEHTOVIA TEMPPELEITÄ

KIEHTOVIA TEMPPELEITÄ

Varaamme uskollisesti Finnairin tarjouslennot Bangkokiin.  Sieltä voi jatkaa matkaa minne vain.  Aasiassa meitä viehättää aurinko, lämpö, maailman paras ruoka, turvallisuus ja edullinen hintataso.

Parhaita matkoja ovat olleet matkat ystävien kanssa.  Tänä vuonna saimme Jussin Esko-veljen ja vaimonsa Arjan ensi kertaa mukaan Thaimaahan.

 

ARJA JA ESKO BANGKOKIN SUURESSA PALATSISSA

ARJA JA ESKO BANGKOKIN SUURESSA PALATSISSA

Vietimme ikimuistoiset kaksi viikkoa Phuketissa Kamala Beachilla ja muutaman päivän sen jälkeen Bangkokissa.  Jussille ja minullekin teki hyvää kerrata vanhoja muistoja tutuissa kohteissa kuten Grand Palacessa ja Jim Thomsonin silkkitalossa.

Seuralaisemme palasivat aikanaan kotisuomeen.  Saattelimme heidät Suvarnabhumin lentokentälle ja jatkoimnme sieltä matkaa Don Mueangille.

 

KULTTUURIKIERROKSELLA CHIANG MAISSA

KULTTUURIKIERROKSELLA CHIANG MAISSA

Hauska Nok Airin nokkakone vei meidät kahdeksi seuraavaksi viikoksi tuttuun kulttuuri- ja temppelikaupunki Chiang Maihin.  Tapasimme siellä konkarimatkailijat Mantun ja Anteron, mökkinaapurit Hattulasta.  Muita suomalaisia ei sitten näkynytkään.

 

THAIMAASTA LÖYTYI NORSUJA JOKA SÄVYYN

THAIMAASTA LÖYTYI NORSUJA JOKA SÄVYYN – HUOM. SURUNAUHA KUNINKAAN KUOLEMAN JOHDOSTA

Vietimme  todellista lepolomaa vanhankaupungin tuntumassa kahdessa eri hotellissa.  Molemmissa oli uima-allas, joka takasi virkistyshetkiä temppelikierrosten lomassa.  Pohjoisessa oli tosi miellyttävät kelit.  Lämmintä oli noin 27 astetta.  Sadetta saimme Phuketissa lähes päivittäin, pohjoisessa oli aurinkoista ja mukavaa.

 

TUK-TUKEJA

TUK-TUKEJA

Olen valmis tulemaan uudelleen näihin maisemiin ihan koska vain.  Vain pienet tyttären- ja pojanpoikaset kannustavat palaamaan pikaisesti kotimaahan.

 

HAPPY CAT TERVEISET

HAPPY CAT TERVEISET

Terveiset Miskalle, Samulle, Visalle ja Otsolle:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.