naamiohuvit

naamiohuvit

pe 23.12.2016

Elämä pienessä kaupungissa on ilo.  Tunnen jo aika hyvin Hämeenlinnan taide-elämää.  Vapaaehtoistyö ruokapalkalla taiteen merkeissä on kiehtova mahdollisuus.  Taidekursseilta tuttu Raija otti yhteyttä ja kysyi, haluaisinko osallistua ensi keväänä Hoivia-kodin päivätoimintaan.  Kyseessä on taideviikko ja sen teemana kollaasit.  Sehän sopii minulle paremmin kuin hyvin.

 

SAIN LAHJAKSI TYYLIKKÄÄN KRANSSIN JA JOULUKORTIN, KIITOS!

SAIN LAHJAKSI TYYLIKKÄÄN KRANSSIN JA JOULUKORTIN, KIITOS!

Tapasimme tänään aatonaattona Raijan ja toiminnasta vastaavan Vuokon kanssa aamukahvilla.  Katsastimme Hoivian tilat ja materiaalit.  Saan tuoda virikkeiksi omia kollaaseja ihan oikean taidenäyttelyn verran.  Raija vetää vanhuksille kävelykierrokset.  Minä ohjaan kollaasityöpajat.  Mikä ihana mahdollisuus.  Minussa on ihan oikeasti askaariohjaajan vahvuuksia.  Kun näin olokolon kangas – paperi – tapetti – pitsi – värivalikoimat, ideat alkoivat elää.  Tästä tulee vielä hauskaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.