where light enters

img_6003

to 12.1.2017

Suosikkikurssini ”Kirjoituksia Koneesta” käynnistyi taas joulutauon jälkeen.  ”Mielenkiintoista kuulla, miltä teistä kurssilaisista tuntuu istua puolitoista tuntia tuijotettavina”, Sirpa Taulu kiteytti gallerian tunnelman.  Toden totta, kuusi valtavaa muotokuvaa ympäröi meidät tiiviillä katseella.  Ensimmäisen kirjoitustehtävän aihekin liittyi tiukasti teemaan.  Tehtävänanto kuului ”Annan teille alkusanat: katso minua silmiin”, opettajamme Päivi Haanpää kehotti.

Toisena tehtävänä saimme valita yhden maalauksista ja siitä piti sitten kirjoittaa runo.  Onneksi ei sentään loppusointujen kera, vaikka yksi sellainenkin kuultiin.  Näyttely oli kiinnostava ja ahdistava.  Pohdimme, että tällaisia maalauksia olisi vaikea kohdata kotiseinällä joka ikinen päivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.