tuore tonnikala on herkku

TONNIKALAPIHVEJÄ, KATKARAPUKASTIKETTA JA VIHREITÄ PAPUJA

TONNIKALAPIHVEJÄ, KATKARAPUKASTIKETTA JA VIHREITÄ PAPUJA

Olemme syöneet tammikuussa maittavia keittoja.  No, kaalikeitto ei ole suosikkini, mutta kyllä sekin menettelee.  Loppiaisena K-Supermarket tarjosi tuoretta tonnikalaa.  Jussi kävi ostamassa kaksi pihviä.  Herkuttelimme niillä kahtena päivänä.  Paistaminen oli taitolaji.  Halusimme pihvit mediumina.  Se tarkoitti, että pari minuuttia per puoli riitti.  Sen jälkeen pihvit lepäsivät hetken foliossa.

 

TOISEN PÄIVÄN KATTAUS

TOISEN PÄIVÄN KATTAUS

Kuoriperunat sopivat mainiosti kalan kaveriksi.  Tein myös maukkaan valkokastikkeen valkosipulin ja katkarapujen kera.  Vihreät pavut toivat väriä ja vitamiineja.  Toisena päivänä yhdistin kastikkeen ja ja jäljelle jääneet pavut.  Myös höyrytetty riisi sopi annokseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.