uusia kuparilaattoja ja uusia vedoksia vanhoista laatoista

TYTTÖSIÄ

su 19.3.2017

Minulla on ollut epätoivon hetkiä kahden villin tyttösen kanssa.  Pitsit pehmeäpohjan kera onnistuivat hienosti, mutta tyttöset ei.  He eivät tahtoneet erottua taustasta.  ”Kokeile tehdä uusi akvatinta”, Petra opettaja kehotti.  Minähän tein ja sain sillä keinolla taustan tummemmaksi.  Ihan käyttökelpoisia näistä tuli, vaan ei mitään huippuja.  Työvoitto, sanon minä.

 

PITSIMEKKOJA

Päivitin tänään myös vanhoja kuparilaattoja.  Minulla on hieno pitsimekkolaatta, jota voi muuntaa mielin määrin chine collé -menetelmällä.  Se tarkoittaa, että voin liisteröidä herkkupapereita laatan ja syväpainopaperin väliin.  Tänään syntyi kultaa, hopeaa ja heleää pinkkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.