mifua ja parsakaaligratiinia

KEVÄÄN VIHREITÄ ANNOKSIA

Mifusta saa nopeasti ja kätevästi maukkaan proteiiniannoksen.  Maustan sen mielelläni tuoreella inkiväärillä, valkosipulilla ja soijakastikkeella.  Chili antaa mukavasti potkua.  Tomaatit ja kevätsipuli tuovat makua ja väri-iloa.

Kiehautin lisukkeeksi paloitellut parsakaalin varret.  Tein valkokastikkeen ja käytin nesteeksi parsakaalin keitinliemen ja ylellisesti kuohukermaa.  Kuullotin pannulla pieniä herkkusieniä, kirsikkatomaatteja ja silputtua sipulia.  Lisäsin kaikki kastikkeen joukkoon ja maustoin yrttisuolalla ja mustapippurilla.  Laitoin annoksen uunivuokaan ja sekoitin siihen raa’at parsakaalin nuput.  Raastoin päälle vahvaa parmesanjuustoa.  Gratinoin kuumassa uunissa kymmenisen minuuttia.  Tarjosin annoksen uuniperunoiden sekä tuoreen timjamin kera.  Maku oli kohdallaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.