tervetuloa hikipisaramatkalle malesiaan

AURINKOLOMALLE

ke 19.4.2017

Kolea kevät on kohta muisto vaan.  Minä herkistelen jo ajatuksella, että kävelen seuraavat neljä viikkoa varvassandaaleilla.  Finnairin lento Bangkokiin lähtee perjantaina illalla.  Saavumme perille anivarhain lauantaiaamuna.  Siirrymme shuttlebussilla vanhalle Don Mueangin lentokentälle ja jatkamme saman tien matkaa Malesian puolelle Kuala Lumpuriin.  Hotellimme Soleil (mikä ihana nimi) sijaitsee tutulla Bukit Bintangin alueella.  Ravintolakatu Alor on kävelymatkan päässä.  Aasian parasta antia on takuuvarma lämmin ilmanala sekä tuoksuvat ja maistuvaiset ruuat.

Matkareittiämme ja raporttiamme voi seurata lähes ajantasalla (yhteyksistä riippuen) otsikolla

Malesia 2017

Omatoimimatkailun ilo on, että olemme varanneet hotellit ja lennot vain matkan alku- ja loppupuolelle.  Seikkailemme pari viikkoa Malesian itärannikolla ilman mitään tarkkaa suunnitelmaa.  Se jos mikä on vapautta.  Eläkeläiselämässä on puolensa.

Selamat datang 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.