hämeen keskiaikafestivaalit alkavat to 17.8.2017

Lämpimästi tervetuloa Hämeen keskiaikafestivaaleille.  Paperihuone ry:n torikoju löytyy Pyhän Cecilian alueelta kartasta C15.  Meillä on tarjolla taidegrafiikkaa ja taidekortteja sekä keskiaikahenkisiä paperinukkeja.  Meillä on tarjolla myös työnäytöksiä tyyliin puupiirros- ja linokaiverrusta sekä litografiaesittelyä.  Vilppu soittaa jouhikkoa ja viikonloppuna Oona taituroi viululla ja Panu jonglööraa.  Sokerina pohjalla Mama Maddalena ennustaa tarot-korteista loistavaa tulevaisuutta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.