pelastettuja kotisivuja

OTSIKKOKUVA

Minulla on ollut epäonnea tietotekniikan ihmeellisessä maailmassa.  Ensimmäiset kotisivuni vuosilta 2003 – 2012 katosivat samalla, kun lopetin Elisan kolumbus-postin.  Postilaatikkoon kertyi sekä roskapostia että pahaenteinen virus.  Luovuin siitä suosiolla ja vaihdoin gmailiin.

 

Kotisivut katosivat viiveellä ja aivan ilman varoitusta.  Soittelin Elisalle kalliita puheluita ja sain kuin sainkin vanhat sivut käyttöön hetkeksi.  Tietotekniikkataitaja Miika yritti siirtää koko paketin ftp:llä talteen, mutta se ei onnistunut.  Mutta tietokonevirtuoosi Kaizu onnistui.  Olin hyvin hyvin kiitollinen!

 

Ennen kuin tiesin, että paketti on tallessa, kopioin käsin tekstit ja pelastin joitakin turhan pieniä kuvia.  Otin ulkoasusta ruutukopiot ihan vain siksi, että käytin vuosia sitten kotisivujen päivittämiseen paljon energiaa. Sivut tuottivat iloa ja sain paljon palautetta sportaaneista matkakertomuksista.  Ajattelin kopioida niitä tähän nykyiseen blogiin syyspuhteina.  Tässä kuitenkin uskon vahvistukseksi nostalgisia kuvia kotisivujen ulkonäöstä.

 

 

Matkakertomuksen lisäksi päivitin kuvia kotikulmilta, taideopiskelusta, luovan kirjoittamisen kurssilta sekä ruokaohjeita.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.