lähtötunnelmissa

SYKSY SUOMESSA ON KAUNEIMMILLAAN – KUVA GRAFIIKANPAJAMME IKKUNASTA

ma 11.9.2017

Lähtö Kreikkaan lähestyy.  Toscanassa on tulvia.  Italia on lähellä, sillä matkustamme Joonianmeren puolelle.  Onneksi sääennuste näyttää – toistaiseksi – hyvältä.   Luvassa on auringonpaistetta +27 astetta ja sateen todennäköisyys nolla.  Otamme sateenvarjot mukaan.  Varmuuden vuoksi.

Olemme soitelleet matkakumppaneittemme Arjan ja Eskon kanssa ja miettineet matkavarustusta.  Lentoliput sekä hotelli- että kuljetusvoucher on printattu.  Passit on kaivettu pöytälaatikosta.  Pyykkikone pyörii.  Ilmassa on jo kevyttä matkajännitystä.  Tästä minä pidän.

Vietin vielä lähtökiireessä pari tuntia grafiikanpajallamme.  Tein perjantaina uusia fotoetsauslaattoja ja niistä oli ihan pakko saada koevedokset.  Ikävä kyllä ne eivät onnistuneet.  Aina ei voi onnistua.

 

GRAFIIKKAKORTTEJA SYYSMYYNTIIN

 

PIENET KORTIT MAKSAVAT 6e, ISOT 8 JA KAIKKI OVAT UNIIKKEJA

Vedostin viime viikolla korttimateriaalia ja askartelin niistä nyt myyntiin tulevia taidegrafiikkakortteja.  Onneksi ne onnistuivat.

TYÖMIEHET ANNA JA JUSSI

Jussi palasi illalla Annan työmaalta Tapanilasta.  Remontti on nyt niin pitkällä, että välittäjä voi laittaa talon myyntiin.  Pidämme peukkuja.

Tarjosin Jussille mökiltä poimituista karvalaukuista tekemääni tuoresienisalaattia, kuoriperunoita ja graavia lohta.  Siitä ei iltapala parane, varsinkin kun jääkaapista löytyi kylmää olutta.  Huomenna on lähtöpäivä ja jännitys tiivistyy…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.