omatoimimatkailijan hikipisaroita jo ennen lähtöä

ti 17.19.2017

Kuukauden lomamatkamme Thaimaahan lähestyy.  Vietämme siellä tänäkin syksynä marraskuun.  Pelkkä auringonpaisteen ajatuskin riemastuttaa.  Mutta mutta, lähdössä on aina omat puuhansa.  En ymmärrä, miksi aina venytämme välilentojen ja hotellien buukkausta, vaikka lennot Bangkokiin on varattu jo kuukausia sitten.

Havahduin illalla, nyt on aika tehdä jotain.  Tuskastuin, sillä marraskuun alussa sisäiset lennot olivat huippukalliita.  Olin suunnitellut, että lennähdämme ensin Sukhothaihin ja jatkamme sieltä bussilla matkaa pohjoiseen tuttuun Chiang Maihin.  Tänä vuonna lyhtyjuhla Loy Krathong osuu juuri marraskuun alkuun.

 

MATKAREITTI BANGKOK – CHIANG MAI – SUKHOTHAI – BANGKOK

Piti ottaa käyttöön suunnitelma B.  Vietämme ensin yhden yön lentokenttähotellissa Bangkokissa ja jatkamme seuraavana päivänä matkaa suoraan Chiang Maihin.  Lentohinta tippui näin puolella.  Paluumatkalla vietämme neljä päivää Sukhothaissa.  Silloin lentohinnat ovat jo siedettäviä, ei halpoja.    Jussi keksi, että katselemme Chiang Main vanhaa kaupunkia kolmesta eri suunnasta.  Aikaa on kolme viikkoa, siis viikko per hotelli.

Minä heräsin täpinässä jo aamuseitsemältä tutkailemaan tarjontaa.  Kun Jussi oli syönyt aamupuuron ja juonut pari kuppia kahvia, hän liittyi seuraan.  Istuimme yhdessä koko aamupäivän tietokoneen äärellä.  Vertailukohtina oli hinta, sijainti, aamiainen ja uima-allas.  Chiang Mai on oikeasti ihanan edullinen.

 

ILOINEN AKVARELLIMAALARI TOP NORTH GUESTHOUSESSA

Asuimme viimeksi vanhassa kaupungissa Top North Guesthausissa, johon olimme kovasti tyytyväisiä.  Nyt se oli tietysti loppuunmyyty.  Mutta Top North hotellissa oli tilaa ja hinta vuorokaudelta aamiaisen kera 30 euroa.  Kaksi muuta valitsemaamme hotellia olivat vieläkin edullisempia.  Hiki tuli, mutta oli sen arvoistakin.  Nyt kaikki perusvaraukset on tehty ja matkakuume lupaavasti nousussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.