syksyisiä maalauksia työhuoneella

KUKKAMAALAUSSARJA JATKUU

Lokakuu on puolessa välissä ja minulla pitkän tauon jälkeen maalausinto päällä.  Olen käynyt lähes joka päivä töissä.  Matka ei ole pitkä.  Vain pari korttelinväliä.  Pääsin vauhtiin, kun maalasin kaksi suurikokoista työtä ehdolle Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kevään näyttelyyn.  Nyt olen maalannut ihan omaksi iloksi.  Olen tykästynyt temperan heleyteen, jota täydennän juoksevalla tussilla.

 

TEMPERAA, STRUKTUURIA JA TUSSIA

Kukkia syntyy mutta jatkossa myös muutakin.  Olen tykästynyt struktuuripintaan.  Kun siirryn jossain vaihessa taas öljyväreihin, pinta on kuultava ja sileä.  Niin ja tulevalle matkalle otan mukaan tuttuun tapaan akvarellivärit.

 

SUOJELUSENKELI

Maalasin enkeleitä.  Aihevalinta syntyi lähestyvästä jouluajasta.  Ajattelin askarrella vielä ennen marraskuun matkaamme joulukortteja.  Tein viime vuonna menestyksekkäästi suojelusenkeleitä.  Miksipä en myös maalaisi niitä.  Kolme ensimmäistä on jo työn alla.  Ehkäpä teen sarjan galleriamme joulumyyntiin?  Kun vuosia sitten aloittelin kokeilua temperalla, tein heräteostoksen Budapestissa.  Löysin sikäläisestä taidetarvikekaupasta kulta- ja hopeapigmenttiä.  Pienet purkit ovat olleet riittoisia.  Nyt enkelit saavat hohtoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.