chiang mai kutsuu

to 26.10.2017

Lähtöömme on viikko aikaa ja matkakuume nousee.  Vaikka kohde on meille hyvinkin tuttu, se kiehtoo edelleen.  Chiang Mai on kulttuurikaupunki, jossa riittää nähtävää vuodesta toiseen.  Sijainti pohjois-Thaimaassa vuoristossa  on erinomainen.  Ilmanala ei ole niin kuuma kuin Bangkokin korkeudella.  Vaikka emme ole meren rannalla, uima-altaat takaavat mukavan oleskelun veden äärellä.  Minusta on ihana lueskella dekkareita hyvässä valossa.  Hotellien lukuvalot ovat yleensä surkeita.  Jussi keksi oivan apuvälineen.  Luemme nykyään tabletilta e-kirjoja ja tavallisia kirjoja otsalampun valossa!  Se toimii.

Finnairin yölento Bangkokiin kestää kymmenisen tuntia.  Uudet airbussit ovat tilavia ja mukavia.  Jussille lentomatkat ovat olleet tuskaa, mutta nykyään hänkin mahtuu torkahtelemaan.  Vetäydymme perillä yhdeksi yöksi lentokenttähotelliin toipumaan.  Jatkamme seuraavana päivänä matkaa suoraan Chiang Maihin.  Meillä on siellä hulppeasti aikaa kolme viikkoa.

Minusta on aina mukava löytää matkoilta myös uusia kohteita.  Tänä vuonna se on vanha pääkaupunki Sukhothai.  Viivymme siellä paluumatkalla neljä päivää.  Kotiin palaamme joulukuun alussa.  Ehdimme sopivasti joulutunnelmiin Suomessa.

Kirjoittelen taas kerran matkakuulumisiamme, nyt otsikolla Chiang Mai ja Sukhothai – lämpimästi tervetuloa matkaseuraksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.