perunacurry kotikeittiön tapaan

PERUNACURRYA

Vietimme eilen Tuomelan marttojen kanssa perunailtaa.  Minä maustoin tulisen perunacurryn ja sain loput (tosi vähän) evääksi kotiin.  Päätin päivittää sen, sillä ainekset olivat mitä parhaat.  Perunoiden lisäksi curryssa oli runsaasti valko- ja keltasipulia, tuoretta chiliä, punaista currytahnaa, kookoskermaa, puristettua sitruunaa ja tuoretta korianteria.

Minä kiehautin lisää peruna-, porkkana- ja sipulilohkoja kasvisliemessä.  Kuullostin pannulla myös valkosipulia ja tuoretta inkivääriä.  Kun ainekset olivat kypsiä, yhdistin kaikki ja lisäsin joukkoon purkillisen kookoskermaa.  Maustoin vielä chilivalkosipulitahnalla ja tarjosin kypsän kaki-hedelmän kera.  Maistui mainolta.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.