akvarellisti maalaa thaitunnelmia

LOISTAVA MAALAUSATELJEE

Kolmen viikon talvilomalla Chiang Maissa on hyvää aikaa maalata tunnelmakuvia.  Vanhan kaupungin hotellissamme Top Northissa on tilava terassi ja siellä tukeva maalauspöytä.  Voiko taiteilija muuta toivoa.  Kerään kävelyretkillämme muistikuvia ja niiden tueksi valokuvia.  Siltä pohjalta maalaaminen sujuu tunneperäisesti ulkoilma-ateljeessani.

 

KAUKOIDÄN KUKKIA

 

JASMIINI-RUUSUKÖYNNÖS

 

WATERLILYJA

Kolme ensimmäistä maalausta on jo valmiina, vaikka meillä on vasta ensimmäinen viikko menossa.  Nautin ateljeesta enkä ole ollenkaan varma, onko seuraavissa majapaikoissamme kelvollista maalauspöytää.

 

TOINEN KUKKA-ASETELMA, TÄMÄ ON TUPLASTI SUUREMPI KUIN MUUT

 

KUKKIA TUULESSA

 

KISSA JUOMA-ALTAALLA

Kolme ylläolevaa maalausta valmistuivat kuumankosteina päivinä.  Lämmintä tällä korkeudella on noin 30 astetta, mutta sadekuurot ovat raikastaneet kaupunki-ilmaa.  Vaihdamme huomenna hotellia, joten maalausolosuhteet jäävät nähtäviksi.  Ainahan voi majoittua vaikkapa puiston penkille.  Sitäkin on tullut tehtyä.

 

IMG_9411

LOTUKSENKUKKIA

Jatkoin maalaamista kolmannella Chiang Main viikollamme.  Meillä oli käytössä tilava huone ja allasalue Manee Housessa.

 

IMG_9412

LUMPEENKUKKIA

Kun näin Sukhothaissa kukkivat lummelammet, olin vaikuttunut.  Ja kun meillä oli vielä oma bungalow ja veranta, siellä oli mitä mainioin maalata.  Voisin jäädä tänne residenssiin vielä muutamaksi viikoksi.

 

IMG_9413

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.