pikkujoulutunnelmissa

Aurinkolomasyksy on muisto vain.  Tosin lämmin muisto, sillä lomamatkamme Kreikkaan, Bulgariaan ja Thaimaahan onnistuivat mainiosti.  Nyt elämme jo joulun odotuksessa.  Tervetuloa katsastamaan, mitä Galleria Paperihuone tarjoaa.  Vietimme eilen Fragments – näyttelyn avajaisia.  Grafiikanpajan puolelta löytyy Annamaija Bergmanin enkelinäyttely sekä joululahjaksi sopivia grafiikanvedoksia ja uniikkeja taidekortteja.  Meiltä saa myös lahjakortteja pukinkonttiin.

Joulukuun näyttely on avoinna 15.12.2017 asti.  Sen jälkeen galleriassa on joulutauko.  Heti tammikuun alussa vietämme kevään 2018 ensimmäisiä avajaisia ja helmikuussa juhlistamme galleriamme kaksivuotissyntymäpäivää.

Tässä linkki Paperihuoneen kotisivuille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.