visa 4v vietti juhlapäivää

VISAN TUKKIREKKAKAKKU

la 9.12.2017

Meillä oli kahden onnittelulaulun päivä.  Lauloimme aamulla Annalle nimipäivän kunniaksi ja iltapäivälle Visalle, joka vietti syntymäpäiväjuhlia.  Enismmäinen toive oli panssarivaunukakku, mutta se vaihtui matkan varrella tukkirekkakakuksi.  Laura-äiti ei enää vähästä hätkähdä.  Kun tukkirekka kannettiin pöytään, juhlakansa huokaili ihastuksesta.

 

SAA MAISTAA

Ennen kakkuherkuttelua Laura ja äitinsä Leila kattoivat makoisia suolaisia paloja.  ”Eikö saa vielä maistaa?” Visan isoveli Otso 6v muisti kysellä ahkerasti.  Hänen suosikkejaan olivat cocktail-tikut, joissa oli Kivikylän lihapullia, Kappeli-juustoa ja viinirypäleitä.  Minun vaatimaton panokseni tarjoiluun oli kuppikakut, jotka sisälsivät puolukkamuffineita.  Leivoimme niitä edellisenä päivänä Samun 5v ja Miskan 3v kanssa.  Annan pojat eivät päässeet juhliin, sillä molemmilla on edelleen sitkeä vesirokko.

 

KAKKU ON TUOTU PÖYTÄÄN

 

VISA PUHALSI NELJÄ KYNTTILÄÄ

Visa selvisi puhalluksesta jo rutiinilla.  Ja raikas kakku maistui kaikille.  Rekisterikilvessä luki VISA 4 ja sankari söi sen ihan itse.

 

JAANA-SISKO SAAPUI LAHJAKORIN KERA

 

JOULUKUUN KUKKIA

Juhlissa oli lämmin tunnelma ja vieraat viihtyivät.  Me jäimme juhlataloon yöksi samoin kuin Leila ja Reijo.  Illalla saunapuhtaina oli mukava vaihtaa kuulumisia Laviasta ja Hämeenlinnasta.

Sain Otsolta liikuttavan piirustuksen.  Kuvassa on kaikki rakkaat asiat: Otso, Visa ja kaivuri.  Takana on teksti, jossa lukee MUMMI.  Kiitos Otso Ihanainen.

OTSON PIIRUSTUS

Sunnuntaina palasimme kotiin valmistautumaan uuteen haasteelliseen viikkoon.

 

OTSO PIIRSI MEILLE KARTAN KOTIMATKAA VARTEN

Sähköpostissa odotti iloinen viesti.  Taiko – taidekauppa verkossa – ilahdutti taas kerran ilmoittamalla, että grafiikanvedokseni on myyty.  Miten mukavaa:)

JOULUKUUN YLLÄTYS

 

ma 11.12.2017

Tänään on jännittävä päivä.  Olen pitkin syksyä valmistautunut Marttojen jouluaskarteluiltaan.  Toimin – pyynnöstä – ohjaajana.  Pakkasin isoon kassiin tarvikkeet joulukortteja ja joulukoristeita varten.  Toiseen kassiin sulloin varovasti paperiruusuja, kranssipohjia sekä ruusupuun.  Jussi lupautui viemään minut autolla, sillä tarvikkeita kertyi ylen määrin.

 

ASKARTELUTARVIKKEET ON LEVITETTY

Askarteluilta sujui mallikkaasti.  Ruususeppeleet olivat marttaillan ilonaihe.  Parissa tunnissa saimme yhteisvoimin muutaman kranssin valmiiksi.  Joulukorttejakin syntyi muutama kappale.  Sain kiitokseksi villasukat.  Niitä onkin jo kertynyt useampi pari.  Kiitos marttasiskot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.