pennepastaa ja tomaatti-fenkolikastiketta

TOMAATTIKASTIKETTA JA PENNEPASTAA

Kiireinen kokki oikaisee silloin tällöin.  Meillä oli meneillään joulusiivous eikä ruuanlaittoon ollut aikaa ja voimia panostaa.  Kiehautin pastapussillisen väljässä vedessä.  Se kysyi 11 minuutissa.  Tuorepasta olisi ollut nopeampaa, mutta kastikkeen teko kesti saman verran kuin pastan kypsyminen, joten ajoitus toimi.

Kuullotin pannulla pieneksi pilkotun punasipulin ja jääkaapista löytynyttä fenkolia ohuina viipaleina.  Haudutin hetken, lisäsin purkillisen valmista tomaatti-mozzarellakeittoa ja puoli purkillista paseerattuja tomaatteja yrttimaustein.  Löysin myös Thaimaan matkalta tuotuja tuoreita limetinlehtiä, jotka porisivat iloisesti tomaattikastikkeen mausteena.  Yllätyin iloisesti, miten maukas kastike näistä aineksista syntyi.  Jussi oli sitä mieltä, että tällaista herkkua voisi tarjota jopa vierasruokana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.