salaisuuksia käytävillä

Näyttelyjulisteen tekeminen ei ole helppoa.  Varsinkaan, kun taiteilijoita on kaksi ja molemmilla omat intohimot.  Mari halusi tehdä julisteen.  Hän ei ole ammattilainen, joten tehtävä oli haasteellinen.

 

Ensimmäinen versio oli kovasti värikäs.  Mari erehtyi kysymään minulta, mitä pidät.  Minä olen rehellinen ihminen (ehkä ei pitäisi) ja toivoin taustan väriä vähän neutraalimmaksi.  Esimerkiksi harmaaksi.  Mari pahoitti mielensä ja kysyi, pitääkö hänen tehdä kaikki uusiksi.  Minä vakuutin ettei pidä, tässähän on kyse vain informaatiosta.

 

Sain seuraavana päivänä viestin: ”Lisää vaihtoehtoja: Katsotko, valitse ja ilmoita niin laitan menemään.”  Minä katsoin ja päädyin otsikkokuvan harmaapohjaiseen, jossa on selkeät mustat tekstit.  Tällä mennään.

Kaikesta huolimatta – tervetuloa katsastamaan näyttelymme!

Jorvin sairaalan etusivulta löytyy nyt pieni TAPAHTUMIA -ilmoitus, jossa näyttelymme on julkistettu.  Avajaisia ei ole tulossa, mutta meidät tapaa ainakin ripustus- ja purkupäivinä.

There are 2 comments

  1. Arja

    Onnea matkaan! Siitä onkin jo muutama vuosi vierähtänyt kun pidin Jorvissa yksin näyttelyn. Nyt syys,loka ja marraskuussa Iso-Syötteen Luontokeskuksedda omani.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.