ensimmäiset piirustuskurssin kotitehtävät edistyvät

TUULINEN PÄIVÄ

ti 30.1.2018

Meillä on vasta kahden viikon kuluttua seuraava aineopintojen piirustuskurssi mutta minä olen jo vauhdissa.  Saimme kotitehtäväksi tehdä piirustussarjan omista lähtökohdista.  Minä suunnittelin jo unissanikin, mitä ihanaa saankaan askarrella.  Piirustuskäsite on niin laaja, että sen alle mahtuu melkein mitä vain.  Kuten esimerkiksi grafiikaa ja kollaaseja.  Tein perusteellisen siivouksen työhuoneellani ja löysin vaikka miten paljon käyttökelpoista materiaalia.

 

VOIKO HAUSKEMPIA KOTITEHTÄVIÄ OLLAKAAN:)

Kannoin kollaasimateriaalia kassikaupalla kotiin ja valloitin ison työpyödän omaan käyttööni.  Kollaasit veivät mennessään muutama vuosi sitten, kun kävin kurssin Vanajaveden Opistossa.  Ripustin runsas vuosi sitten Galleria Paperihuoneelle kollaasinäyttelyn otsikolla ”Naisen naamio”.  Työt saivat näkyvyyttä seuraavana keväänä Hoivian palvelutalossa, jossa askartelin vapaaehtoistyöntekijänä sekä kollaaseja että carborundum-grafiikkaa päivätoiminta-asiakkaiden kanssa.

 

KEVÄT ON TULLUT – NÄMÄ KUKAT OLEN PIIRTÄNYT VILLALANGAN PÄTKÄLLÄ JA MUSTEELLA

Vaikka piirustuskurssimme ei kestä kuin helmikuun loppupuolelle, ehdin tehdä uuden näköisiä koosteita isommankin sarjan.  Ajattelin teemaksi ”villi viidakko”, mutta ainakin ensimmäiset työt ovat aika kesyjä tyyliteltyjä kukkia.

 

KUKKIA IKKUNALAUDALLA

Tavoitteena on antaa töille oma kädenjälki.  Siis ei valmiita lehdistä leikattuja kuvia, vaan itse kuvioituja papereita ja omia piirroksia uusissa ympäristöissä.

 

KUKKIA IKKUNALAUDALLA 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.