simpukka-fenkolikeitto

SIMPUKKAKATTAUS

Kokkasin pitkästä aikaa sinisimpukoita.  Jussi puhdisti simpukat ja tarkisti, että kaikki olivat eläväisiä.  Minä sulatin voita kattilassa ja kuullotin silputtua kelta- ja valkosipulia sekä puolikkaan lohkotun fenkolin.  Lisäsin kattilaan hapokasta valkoviiniä ja kasvislientä.  Keitin simpukoita liemessä noin viisi minuuttia.  Lisäsin lopuksi desin verran kuohukermaa ja maustoin suolalla.  Koristelin tuoreella persiljalla ja tarjosin rapean patongin kera.  Keitto oli ylellisen herkullista.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.