mallorcalle helmikuussa

su 11.2.2018

Varasimme rohkeasti edullisen TOP10 viikon lomamatkan Mallorcalle helmikuussa.  Vähän hirvitti, kun olen seurannut lämpötiloja.  Madridin korkeudella on satanut lunta.  Saarella on toki plusasteita, mutta kovasti viileää.  Sääennuste ensi viikolle näytti tällaiselta:

 

Asumme aivan Palman lähituntumassa Amic Horizonte hotellissa.  Keskustaan on matkaa vajaa kolme kilometriä.  Se tarkoittaa, että olemme enemmänkin kaupunki- kuin rantalomalla.  Olemme kerran aikaisemmin käyneet saarella, mutta siitä on parikymmentä vuotta aikaa.  Silloin matkaseurana oli Jussin Mikko-veli ja hänen Erkko-poikansa.  Meillä oli Anna-tytär mukana.  Nuoriso kirmasi keskenään ja me aikuiset lomailimme rauhallisemmin.  Olisi hauska löytää päiväkirjamerkinnät siltä ajalta.  Siis ajalta ennen matkablogia.

Lähdemme talvivarusteissa.  Hotellissa on ulkouima-allas, mutta sillä tuskin on käyttöä.  Kirjastosta löytyi mukavasti kevyitä matkaoppaita.  En ota viikon matkalle akvarellitarvikkeita, mutta kevyttä lukemista kyllä.  Ja onhan meillä nykyään käytössä loistava e-kirjasto.  Tervetuloa matkaseuraksi.  Raportoin viikolla, miten pärjäämme.

There is one comment

  1. TerttuImmo

    ¡Buen Viaje! Oikein rentouttavaa matkaa teille! Jos ei lämmintä niin ainakin auringon valoa siellä piisaa. Eikä lumitöitäkään – luultavasti. Madridissa tosiaan luotiin lumia oikein koneiden kanssa. Välimeren lempeä ilmasto ympärillä voimaannuttaa pohjoisen väkeä. ⛵✈

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.