kollaasit pääsivät seinälle – ainakin virtuaalisesti

TÄSSÄ YHTEENVETO KOTITEHTÄVÄKOLLAASEISTA

to 22.2.2018

Nyt on viimeinenkin bonustehtävä aineopintojen piirustuskurssille tehty.  Ylihuomenna on Suuri Katselu.  Tein yhteenvedon tuoreista kollaaseista.  Kokeilin, miten kuvien printtaaminen japaninpaperille onnistuu.  Teippasin ohuen paperin tukevalle tulostuspaperille ja toivoin parasta. Printteri nikotteli hetken mutta suostui sitten yhteistyöhön.

Maalasin pohjan akryyliväreillä (hopeaa, pigmenttejä ja askartelukaupan suosituksesta myös silkkivärejä).  Kukkapöytä on offset-peltiä, kuinkas muuten, sitähän meillä grafiikanpajalla riittää.  Taulujen kehykset syntyivät maalarinteipin avulla.  Liimasin printtikollaasit decoupe-lakalla.  Viimeistelin kultatussilla.  Suurin osa kollaaseissa käyttämistäni materiaaleista ovat löytyneet työhuoneelta.  Toki olen ostanut lisää akryylivärejä – viimeksi siis hopeaa – ja heräteostoksia teen aina kun jotain mielenkiintoista ilmaantuu.  Lohdutan itseäni, että en käy vaate- enkä karkkikaupoissa.  Pitäähän ihmisellä olla jotain intohimoja.  Jos ne kohdistuvat taidetarvike- ja askartelukauppoihin, eihän se ole paha.  Eihän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.