minäkö naivisti?

YKSIN ILTAPÄIVÄAURINGOSSA

Minulle tuli kollaasiähky kuvataiteen aineopintojen piirustuskurssin myötä.  Olen nyt pitänyt taukoa.  Paitsi yksi kokeilu oli ihan pakko tehdä.  Yhdistelin entistä enemmän maalattua pintaa pieniin kollaasielementteihin.

Kuullotin koko komeuden okralla öljyvärillä.  Tavoitteena oli saada lämmin hehku koko pintaan.  Viimeistelin työn juoksevalla tussilla.  Ajattelin, että tätä tekotapaa voisi jalostaa vähemmän naivistiseen suuntaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.