enkelit palasivat taikon sivuille

la 31.3.2018

Temperamaalausenkelini kävivät kahdessa kevätnäyttelyssä.  Ne saivat huomiota ja moni kyseli hintaakin.  Niin vain kävi, että molemmat palasivat kiltisti kotiin.  Ne ovat nyt taideverkkokauppassa Taiko.fi myynnissä.  Niin kuin monta muutakin maalaustani.  Vein myös Galleria Koneen yhteydessä olevaan taidelainaamoon kolme tuoretta maalausta.

 

Toukokuussa Galleria Paperihuoneella on jäsenten oma näyttely.  Silloin minulla on myös grafiikanpajan puolella akvarelleja esillä.  Sommittelin jo julisteenkin.  Vinkki: Galleria Paperihuoneelle voi lunastaa lahjakortteja.  Ne sopivat mainiosti vaikka ylioppilaslahjoiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.