eläinten kalloja ja täytettyjä lintuja

ENSIMMÄINEN KALLOTUTKIELMANI TEMPERAVÄREIN

la 19.5.2018

Meillä oli ensimmäinen viikonloppukurssi temperan ja öljyärien parissa.  Salla -opettaja asetteli kahteen taideluokkaan elävät mallit.  Tai oikeammin kuolleet.  Tavoitteena oli maalata havoinnoista eläinten kalloja ja täytettyjä lintuja.

 

MALLIKALLO

Minua kallot kiinnostivat enemmän kuin ARX:n kuvataideluokan kaljuutuneet linnut.  Mutta ehkä saan vielä niihinkin tuntuman…

 

TOINEN KALLOTUTKIELMANI ON VIELÄ KESKEN

Sommittelu oli tärkeää ja meillä oli lupa lisätä maalauksiimme myös omia juttuja.  Minä ja joku muukin ryhmästämme iloitsi, että maalaamme kalloja – siis kallankukkia.  Väärinkäsityksestä ilahtuneena otin kotoa mukaan joskus Thaimaasta ostetun tekokukan.  Se ei ollut kalla vaan lotus, mutta taatusti kuihtumaton.

Maalasin harjoitelmia mdf-levyille temperalla.  Sävypohjustin kaksi isoa kangaspohjaa temperalla ja käsittelin opettajan neuvosta pinnan vielä kananmuna-pellavaöljy-dammar-vesiseoksella.  Viikon kuluttua jatkamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.