kritiikki

KRITIIKKIKATSELMUS

ke 13.6.2018

Tempera- ja öljyvärikurssimme on tullut lähes päätepisteeseen.  Tänään oli ensimmäinen kritiikki-ilta.  Viikon kuluttua on toinen ja tällä erää viimeinen.  Minä olin tulessa ensimmäisten joukossa.  Esittelin kuusi maalaustani.  Opponenttini Noora kiitteli niitä vuolaasti.  Sen jälkeen sana oli vapaa.

Kurssitoverit kyselivät, miten olin saanut isoihin töihin hienon kiillon.  Se oli aivan Salla-opettajan ansiota.  Hän hankki halukkaille uusia maalausnesteitä, jotka olivat vähemmän myrkyllisiä kuin perinteinen tärpätti-pellavaöljy-dammar-seos.  Minä käytin öljyä reippaalla kädellä, kun kuullotin maalauksia.

 

TEMPERA- JA ÖLJYVÄRIMAALUKSENI OVAT VALMIIT

Hauskin kommentti oli, että maalaukseni olivat teatraalisia.  Joku kysyi, olenko maalannut naamioita.  Niitähän on tullut tehtyä, enemmän kuitenkin kollaasimuodossa.  Olin itse tyytyväinen lopputulokseen.  Eikä opettajakaan moittinut.  Nyt sitten jännitän arvosanaa…

6.7.2018

Kiitos Salla – sain syntymäpäivänäni tiedon arvosanasta.  Se oli 4 asteikolla 1-5.  Olin hyvin onnellinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.