vilinää mökkipihalla

IMG_1432

PIKKU-ULPUN ENSIMMÄINEN MÖKKIVIERAILU

ma 18.6.2018

Saimme kesäkuun puolessa välissä kaikki viisi pikkuista viikonloppuvieraiksi mökille.  Se oli Ulpun ensimmäinen mökkimatka.  Anna, Samu ja Miska tulivat jo perjantaina.  Miikan perhe tuli lauantaina.  Sen jälkeen mökillä riitti vilinää.

 

IMG_9898

MEHUJÄÄT MAISTUIVAT

Aurinko helli.  Anna täytti kahluualtaan ja hetkessä poikaset polskivat nakuina.  Sunnuntai-iltana Miika kaatoi hiekkaisen veden kukkapenkkiin.  Pojat polskivat silloin saunassa ja kahlasivat kylmässä rantavedessä.

 

IMG_9896

TARJOLLA GRILLIHERKKUJA

Launtaina herkuttelimme grilliruualla.  Se maistuu aina takuuvarmasti kaikille.  Sunnuntaina oli kalakeittopäivä.  Se on toinen suosikkiruoka.  Samoin pannukakku, jota kului viikonlopun aikana parikin pellillistä.

IMG_1435

PILLIMEHUTAUKO

Kävimme pyöräretkellä alatiellä.  Minä pelasin Otson ja Samun kanssa muistipeliä ja Unoa.  Hävisin tasaisesti molemmille.  Pojat olivat oikeita muistihirmuja.  Minä en ollut.

 

IMG_9902

UNO-PELI VAUHDISSA

Sunnuntai-iltana mökkipiha hiljeni, kun kesävieraat lähtivät.  Me aloitamme Jussin kanssa juhannusviikon kahdestaan mökillä.  Vedämme henkeä, sillä tämä taitaa olla tämän kesän rauhallisin viikko.  Kesävieraat palaavat torstaina ja jäävät saman tien kesälomalle.  Toivottavasti sää hellii jatkossakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.