suuntana nazzano

to 28.6.2018

Taide, kulttuuri ja akvarellimaalausmatka ROOMAAN ja NAZZANON pikkukaupunkiin Italiaan. Opettajana Päivölän kuvataidelinjan johtaja ja Suomen akvarellitaiteen yhdistyksen pj. taiteen maisteri Satu Kiuru.

Ilmoittauduin ensimmäisten joukossa kesä-heinäkuun vaihteen lähtöön.  Yllättäen myös Jussi oli halukas lähtemään mukaan.  Hän on ollut ennenkin kanssani maalausmatkoilla.  Ensimmäisen kerran Eiveressä Virossa ja toisen kerran Normandiassa Ranskassa.  Mies kunnostautui pilvimaalarina.  Mitä nyt syntyy, sen näemme tulevalla viikolla.

 

Nazzano sijaitsee vuoristossa noin 50 km Roomasta pohjoiseen.  Saimme Päivölän opiston kautta herttaisen kirjeen isäntäväeltä Maurolta ja Saralta.   Lähetekirjelmässä oli viesti ”Teitä jo kovasti odotellaan Italiaan saapuvaksi!”  Katsoin sääkarttoja.  Ensi viikolle on luvassa aurinkoista ja lämmintä parhaimmillaan +33 astetta.  Nyt on hellevaatteille kysyntää.

Paunun expressbussi lähtee ensi yönä Hämeenlinnasta lentokentälle epäinhimilliseen aikaan kello 4:25.  Lento Roomaan kestää kolme ja puoli tuntia.  Olemme jo klo 10:15 perillä Fiumicinon kentällä.  Sen jälkeen seikkailu voi alkaa.  Katselin netistä kuvia Nazzanon keskiaikaisesta kaupungista.  Tiber-joki virtaa sen alapuolella.  Minun maalarinsilmäni näkevät jo kuvankauniita maisemia.  Kuvia seuraa ennemmin tai myöhemmin.  Se riippuu nettiyhteyksistä.

 

MÖKKIPIHAN UNIKKO

Tämän alkukesän päivitykset löytyvät otsikolla ”Kesäpäiviä 2018”.

 

KUVANKAUNIS NAZZANO

pe 6.7.2018

Tuoreet terveiset Nazzanon helteestä.  Meillä oli huikean hieno maalausviikko.  Maisemat olivat pastellinsävyisiä ja perhemajoitus uskomattoman upea.  Isäntäväki hemmotteli meitä aamuisin tuoreilla kakuilla ja gourmetpäivälliset olivat päivän kohokohta.  Tuore matkakertomus on luvassa pikapuoliin!

There are 3 comments

  1. Terttu Aalto

    Oikein hyvää matkaa teille! Mielenkiinnolla odotamme kaikenlaisia kuvia ja kuvauksia Italiasta. Varmasti upeaa seutua ja nähtävää riittää.
    Terttu ja Immo

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.